?what are the reasons that make you have real happiness in your life

تم إضافة السؤال من قبل Sherif Elsherif , Head of electrical maintenance and control department , PEN TEC ( ROTO)
تاريخ النشر: 2013/06/04
Alaa Eldin Sharshar
من قبل Alaa Eldin Sharshar , Technical Service Manager , El-Ajou Group Trading Company

Believe with what God has given you will be happiest people

Sherif Elsherif
من قبل Sherif Elsherif , Head of electrical maintenance and control department , PEN TEC ( ROTO)

Believe in Allah through ISLAM only.