What is the best in the licenses per client or per server and why ?

تم إضافة السؤال من قبل محمد عمر عبد السيد الهادي الهجاناب , مهندس شبكات , مركز المصباح للكبيوتر
تاريخ النشر: 2013/12/16
Tariq Ali
من قبل Tariq Ali , Deputy Manager IT , Kohat Cement Company Limited

For server per server is the best licenses option and for client best option per client rather then per device.