How to sync between Bonita Soft & AD DC on Windows Server with all users GPO automatically with LDAP connectors

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Amin , SENIOR CYBER THREAT ANALYST , Confdential
تاريخ النشر: 2013/06/04
Muhammad Tahir Masood
من قبل Muhammad Tahir Masood , IT Project Manager (Infrastructure Support and IS Security) , Solution Founder Technology Company

Recommended from me. A third party tool we are using(LSC) Ldap Synchronization Connector.