What are the languages and software required to a beginner to build a personal website?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/06/03
Zaher Hazeem
من قبل Zaher Hazeem , Senior Software Engineer , N2V - Startappz

HTML, JavaScript, and CSS

charaf Moustakim
من قبل charaf Moustakim , Project Manager , Morpho ( Safran group)

The better languages i sugges PHP .
but there are many easy framwork like joomla it's very easy to use for building web sites.
documentation and tutoriel in :