How can we improve total Accounts payable functionality in a large firm?. How EDI will support the function?

Does anybody know any large company in Qatar using EDI (Electronic Data Interchange) in AP function ?

تم إضافة السؤال من قبل Navas Abu , Seniour Accounts Payable Officer , Qatar Investment Authority
تاريخ النشر: 2013/12/11
jincy Jacob
من قبل jincy Jacob , Finance Officer , Apple Tree - Aspire Zone & Al Waab

By Negotiating the credit period