Will you guys agree that "English is an international currency through which we can buy alot by spending less?

تم إضافة السؤال من قبل HAZRAT ULLAH , Executive Logistics , GENERAL PETROLEUM PRODUCTS GmbH
تاريخ النشر: 2013/12/11
علي حسيب صديق الحيالي
من قبل علي حسيب صديق الحيالي , معلم , مدرسة الماس الاهلية

well , we can't all deny that English has become a universal language

A bit strange uttering, but generally it does say true, as English helps us to get better contacts and thus more profit