Would you please state if your PLMN is using NGIN / SDP for VAS or is it still using the stand alone silos for each service?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Tharwat , Senior Sofware Engineer - Solution Architect , Nokia Siemens Networks
تاريخ النشر: 2013/12/10
Lamine OUADJAOUT
من قبل Lamine OUADJAOUT , Project Manager , Decision Technologies

We still have the old architecture, but we are planning to move for new NGIN /SDP