Gentlemen, what is the proper way for year end closing of GP. Fixed Assets Module?

تم إضافة السؤال من قبل Hassan Hammoud , Treasury Manager , United Electronic Company - eXtra
تاريخ النشر: 2013/12/09
mounsif ouaarab
من قبل mounsif ouaarab , commercial , m & m sante

This article outlines the recommended year-end closing procedures for Dynamics GP. This article contains a checklist of the steps in the procedure, detailed information for each step, and a series of frequently asked questions.