What is Twitch-plug in ?

تم إضافة السؤال من قبل Nader Bougamra , Video Editor , ANIS BOUASSIDA pro-photographer
تاريخ النشر: 2013/12/09
Mohammad Abdus Samad
من قبل Mohammad Abdus Samad , Visual Communicator , Bensirri Public Relations

Twitch is a Plug-in for After Effects that synchronizes random operators to create stylistic video effects for motion graphics and visual effects.