What is Full Screen in Excel?

تم إضافة السؤال من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor
تاريخ النشر: 2013/12/09
Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

To see the full Screen view of Excel Sheet.

Jayson Aglubat
من قبل Jayson Aglubat , Graphic Designer/Information Technology , Local Government

By maximizing the view of worksheet

Muhammad Faheem
من قبل Muhammad Faheem , Consultant- Accounts, Audit & Taxation , Basim Associates

The objective of full screen option is to view more data on the screen. To make this option active, the following user interfaces are made hide.

a- Ribbon

b- Formula Bar

c- Status Bar