What is the maximum level of pesticide residues permitted in gulf country or EU in its food products?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service
تاريخ النشر: 2013/12/06
ابراهيم عبد الرحيم ابراهيم عزب
من قبل ابراهيم عبد الرحيم ابراهيم عزب , محاسب , شركه بيت الكهرباء

really i don't know the true Percent but i think that is very slim may be reach to .6%