What's job profile for network admin and system admin ? because companies want to hire multi-skilled admin! so tell me how these things should do ?

تم إضافة السؤال من قبل Rohit Sharma , Client Support Engineer , Technijian IT Services Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2013/12/06
Chandrasiri Guanaratna
من قبل Chandrasiri Guanaratna , IT Manager , Computerland International

For Multi Skill, you need to have Cisco and Microsoft certification