A change in invetory method from FIFO to WAC is a change in: a- Accounting Estimates b- Accounting Policy c- Change in Error d- None of above

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Faheem , Consultant- Accounts, Audit & Taxation , Basim Associates
تاريخ النشر: 2013/12/05
Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

A change in the inventory valuation method is a change in the accounting policy and in some countries it requires approval from the tax authority.