Which rendering will be the best in 3D visualization?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Eleas Jony , Junior 3D Artist , 23Degree.com
تاريخ النشر: 2013/12/04
Jithu George
من قبل Jithu George , AutoCAD Draftsman & Interior Designer , Royal Commission for Jubail

Vray  is the Best

Mohammed Gharib
من قبل Mohammed Gharib , Senior Architect / Interior designer , Manal Omar Bataweel Design Office

Both Mental-ray and V-ray are very good at getting realistic results, but I prefer V-ray because it is easier and faster to get results for your GI (global ilumenation).