Who will i be reporting to?

Currently I am reporting to Director Traffic and Director SEO.

تم إضافة السؤال من قبل Farhan Jaffry , SEO Specialist- Portal Manager , www.360training.com, Softech Corporation USA, Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2013/12/04
Richard Requina
من قبل Richard Requina , Oilmill supervisor , Muenster Ingredients Mfg. Inc.

To my direct superior, he may my supervisor or department head or manager.