How can leaders connect and use the wealth of new applications, systems, and devices for better decision-making?

تم إضافة السؤال من قبل Shawky Farrag , Certified International trainer, workshop facilitator, executive coach & motivational speaker , Training Institutes, Audit and Consultancy Firms, and other organizations
تاريخ النشر: 2013/12/04
Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

By having contiuous connection to social media.