Which Technology is Good for Career java or .Net or Content Management System like(Sharepoint,Joomla,Wordpress)?

تم إضافة السؤال من قبل Udhayakumar M , SharePoint Developer , Versatile Techno Solution
VIJAY PRASAD
من قبل VIJAY PRASAD

.NET platform

plz go for all technologies of .net like C#,ASP.WPF,WCF.MVC

additionally work on SQL SERVER ,JQURY AND AJAX