I am using MS Office application but I don't have a mouse only keyboard. Can I create a file & what should I click to show the shortcut on menu bar?

تم إضافة السؤال من قبل Jayson Aglubat , Graphic Designer/Information Technology , Local Government
تاريخ النشر: 2013/12/03
TARIQ MUHAMMAD ISMAIL MEMON
من قبل TARIQ MUHAMMAD ISMAIL MEMON , IT Team Leader , Saudi National Bank (Microland)

If you have MS Office2007 & want to create a new file then simply press Ctrl+N for a new file or u can press Alt+F+N Try It..... Thanks

dr sadanand kularni
من قبل dr sadanand kularni , CONSULTANT . I , APOLLO LAVASA HOSPITAL

Yes we can work with out mouse