Is there really a purchasing function in the Arab world (North of Africa & Middle East)?

تم إضافة السؤال من قبل Meriam EL BOURAHI , Purchasing & Logistics Manager , Société Maghrébine de Monétique
تاريخ النشر: 2013/12/02
hamadi mohamed lemine
من قبل hamadi mohamed lemine , باحث , شؤون الشبكة العنكبوتية

yes

elfatih mohamed ali Ali
من قبل elfatih mohamed ali Ali , Procurement and Logistic Officer , Sudanese Microfinance Development Facility SMDF

in my experience yes

we have been subjected to the World Bank Guidelines

United Nation Procurement Policy

contributed to develop  SUDAN  Procurement Procedures and Assets Disposal