How do you motivate students to learn? What ways do you use?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2013/12/02
yousef almohor
من قبل yousef almohor , مدرس , وزارة التربية والتعليم

that's when some student gives good answers , I will make all students clap to him , also by giving plus mark .

Abdulsalam Ali Al-suraihi
من قبل Abdulsalam Ali Al-suraihi , Deputy Dean and full-time Lecturer , ITTIHAD University for Science & Technology

Give frequent, early, positive feedback that supports students' beliefs that they can do well.

Ensure opportunities for students' success by assigning tasks that are neither too easy nor too difficult.

Help students find personal meaning and value in the material.