What could cause a fixed disk error?

A. No-CD installed B. bad ram C. slow processor D. Incorrect CMOS settings E. None of the above

تم إضافة السؤال من قبل basheer basheer , Digital & social media officer , MTC Holding Group
تاريخ النشر: 2013/12/02
محمد طاهر محمد القرشي
من قبل محمد طاهر محمد القرشي , مسؤول النظام و الشبكة , الهدى سوبر ماركت

E. None of the above

bad use for hard drive, it's the first and last reason.

Regards

Anas AbuSharkh
من قبل Anas AbuSharkh , Assistant Information Technology Manager , Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea

D.. Incorrect CMOS settings

Tim Murray
من قبل Tim Murray , President , TechKnowledge Corporation

None of the above. If it an occasional error, it's usually a bad sector that can't be read from or written to.