Do you use a SIEM, log analyzer or any other Big Data solution for facilitating your risk assessments?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/12/01
Clodelio Delfino
من قبل Clodelio Delfino , Managing Consultant , Startup Company

On my end for web apps, I'm using Acunetix and the good old reading logs and studying trends/patterns.

Hatim Eissa
من قبل Hatim Eissa , Information Security Specialist , Egyptian Financial Supervisory Authority (Former Capital Market Authority)

Of course the any logging collection/analysis facility would be of much benifit when conducting risk assessments.

Sajilesh Patterikkal
من قبل Sajilesh Patterikkal , Senior IT and Cyber Security Engineer , G42

Yes, IBM Qradar is equipped with QRM (Qradar Risk manager) which takes context from Vulnerabilities, create policy rules etc.