What kind of communication do you prefer with your line manager? 1) One Way 2) Two Way

Two way means you are given opportunity to speak out and convey your suggestions but in one way you are told to do things.

تم إضافة السؤال من قبل Rajish Thiyar , Accounts Manager , Burhani Glass Factory LLC
تاريخ النشر: 2013/12/01
mohammed akram
من قبل mohammed akram , Network Enginee , Digital Oasis Information Technology company

one way