Which Enterprise Architecture (EA) framework is being followed in your organization and who or which function is responsible for maintaining it?

تم إضافة السؤال من قبل Wajahat Khan , Senior Manager IS , Dollar Industries (Pvt.) Ltd.
تاريخ النشر: 2013/11/29
Elshishtawy M. R. Nour eldin
من قبل Elshishtawy M. R. Nour eldin , IT Governance consultant , Advanced electronic company

We use mega tools based on Togaf frame work.

Enterprise Architecture section uder Techincal Development Department is responsible for mainting it