What sector you prefer to Work in; FMCG, IT, Banking, Construction, Airline, Agriculture, Manufacturing, Service, Health, Entertainment, Media or else?

تم إضافة السؤال من قبل Rehan Qureshi , Financial Consultant , Self Employeed
تاريخ النشر: 2013/11/27

Airline or Aerospace Industry and second option Information Technology

Joanna Datar
من قبل Joanna Datar , Head Waitress , Beer Inn ltd.

I prefer to work in the sector's of customer service;  Hospitality/ tourism/travel;  Secretarial Admin;  Sales and  marketing and Public Relation

Nourhan Darwesh
من قبل Nourhan Darwesh , Product Manager , Mysteronix

FMCG or entertainment or marketing or embassies

Rehan Qureshi
من قبل Rehan Qureshi , Financial Consultant , Self Employeed

For me Construction is best.

Aysha Rehan
من قبل Aysha Rehan , Customer Services Officer , National Data Base & Registration Authority Pakistan

I Prefer CONSTRUCTION!!!

Noman Qureshi
من قبل Noman Qureshi , Assistant Division Manager , Al Baroom Group, Saudi Arabia

Construction

Mirzet Ramić
من قبل Mirzet Ramić , Director , ALAHMADIA PARTNERS REAL ESTATE DOO SARAJEVO

FMCG, Manufacturing

Mehdi Raza
من قبل Mehdi Raza , Regional Manager Customer Service & Quality , HBL

Airlines , Media or Entertainment

Ahamed Shareef
من قبل Ahamed Shareef , Divisional Head - Quality Assurance , Apollo Tyres Ltd

I am Quality Management person. I would like to be generalist than a specialist and with the knowledge of Quality management, should fit in any industry which runs around manufacturing / production / service.