What is the basic principle of 3D in Autocad 2013? How can you convert Autocad 2d drawings in Invevter fusion to make 3d object or 3d plan?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad rafiq yar Muhammad , Autocad Designer, Site architect , ALHENAKI for Trading & Contracting Saudi arabia
تاريخ النشر: 2013/11/26
tariq tariq
من قبل tariq tariq , Engineer , Chughtai Builders

By Extruding; to apply the extrude command just type "ex" and give the height to convert2d drawing into3d drawing