When should the item of property, plant and equipment be eliminated from the balance sheet?

تم إضافة السؤال من قبل Ghulam Mustafa , Finance Manager , Al Hamli Group of Companies
تاريخ النشر: 2013/11/25
Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

At the time of liquidation of the company, when they sell off all the assets to repay the debtors.