What are your sources of new clients ?

تم إضافة السؤال من قبل نائل عقل , Sales Engineer , Zagha Electronic Equipments Crop
تاريخ النشر: 2013/11/25
Menerva Melad
من قبل Menerva Melad , Account Executive, Key Accounts , Graphic Home Company

through magazines, paper cuttings, tender notices, google (internet search)

Ashraf Alsinglawi
من قبل Ashraf Alsinglawi , Medical Supply Chain Planner , International Committee of the Red Cross

My contacts

As we deal in Niche Market (Aerospace & Defence) our strategies for new clients and partners are through magazines, paper cuttings, tender notices, google (internet search), leads from website and sometimes leads from our partners for Indian clients, Linkedin etc.Seminars,fairs & exhibitions.