I’m putting a new image on my website home-page. What should I name it and why?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Awwad , Senior Digital Consultant , BDO Jordan
تاريخ النشر: 2013/05/26
Mohammed Awwad
من قبل Mohammed Awwad , Senior Digital Consultant , BDO Jordan

The image should be named according to SEO and should include keywords that properly describe the image.
Not “aaaa.jpg”