In your mind. What is one characteristic that you believe every leader should possess?

تم إضافة السؤال من قبل Francisco Beltran PMP | MBA | MSc Ec.F | CIMA(CGA) , Financial Management Consultant/Modeler , IFSM Consulting
تاريخ النشر: 2013/11/23
Mumtaz Ali Mushtaque Ali Peerzada
من قبل Mumtaz Ali Mushtaque Ali Peerzada , CEO , Mahatme Eye Bank and Eye Hospital

TO Win just to win or progress, every situtation that comes in your way as a hurdle  would lead you near to the topmost position . Then  sky is the limit !!!!!