Have you experienced power-tripping Bosses in your company? How do you react?

تم إضافة السؤال من قبل Joefil C. Jocson , CEO/President , Dyas Construction and Management Consultants
تاريخ النشر: 2013/11/23
Ahmad Salameh
من قبل Ahmad Salameh , Deputy Resident Engineer- Technical and Quality Assurance Manager , Arabtech Jardaneh

Hope I will not meet that boss who exhibits his power in an impolite and impertinent manner.

Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

What do you mean by "powe-tripping" bosses?