What kind of companies search for a design engineer with excellent skills in 3D modulation and animation ?

تم إضافة السؤال من قبل Hasan Ismail , Technical Sales Manager , Space Saver Internatinal
تاريخ النشر: 2013/05/26
Meharajuddin  Khaja
من قبل Meharajuddin Khaja , Design Engineer , Bharath Electronics Limited (BEL), Bangalore

game software producing organisation and the animation movie field