What are all the sql injections?

i whant with detail answer

تم إضافة السؤال من قبل venkatesan k
تاريخ النشر: 2013/11/22
Muhammad Fazeel
من قبل Muhammad Fazeel , Inventory Controller , Wallan Trading Co.

SQL injection is a technique where malicious users can inject SQL commands into an SQL statements, via web page input.

Injected SQL commands can alter SQL statement and compromises the security of a web application.

It's always better to use stored procedures than inline query.