How data management is different from Information management?

تم إضافة السؤال من قبل Shahzad Asghar Arain , Database Information Management officer , UNHCR -The UN Refugee Agency
تاريخ النشر: 2013/11/22
Fawad Qureshi
من قبل Fawad Qureshi , Lead, Applications Development , RITCCO

Data management deals with structuring of data and information management is about represenataion of that data. You may not be able to manage the infromation properly if you don't have well structred data.