What could be returned on Investment for Employee Safety Programs?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , Plant Operations and Project Manager , WR Grace
تاريخ النشر: 2013/11/21
Ahamed Shareef
من قبل Ahamed Shareef , Divisional Head - Quality Assurance , Apollo Tyres Ltd

Survival from legal actions!!

Increased employee loyalty to the company....

George Mashababe
من قبل George Mashababe , Senior Airworthiness Inspector , CIVIL AVIATION AUTHORITY OF ZIMBABWE

1. Reduced number of accidents

2. Improved organisation image

3. Improved organisational statutory compliance