Which Virtual technology is better? 1- VMware 2- hyper-v 3- citrix

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed AlGhoul , Technical Director , Almaviva KSA
تاريخ النشر: 2013/11/20
Mostafa Abdo
من قبل Mostafa Abdo , Senior Infrastructure and Security Architect , Devoteam

based on my experience, i prefer VMware

Bilal Dendani
من قبل Bilal Dendani , System and Network Administrator | Opensource enthusiast , University of Badji Mokhtar Annaba

The Major Data Center in the world use vmware .Citrix,virtualbox (oracle),Hyperv of Microsoft ,rhev of redhat are also used but not like Vmware .