What’s the one thing that keeps you motivated?

تم إضافة السؤال من قبل ali el khalayli , Head of Brokers Relationship , Dubai Insurance Co.
تاريخ النشر: 2013/05/24
Mahmoud Ahmed Abdeen
من قبل Mahmoud Ahmed Abdeen , مشرف مكاتب أمامية , B&G Laguna Vista Beach & Resort-SSH

Being looking forward to improve my jop.

Mamoun elbaghir abdalla mhamad Eltayeb
من قبل Mamoun elbaghir abdalla mhamad Eltayeb , Insurance agent / Producer , Albaraka Insurance Company

It is a job satisfaction.

Thanks

Luigi Cavedon
من قبل Luigi Cavedon , Sales & Marketing Manager , Metra S.p.A.

Results and customer satisfactions