What are the key factors to creating an online community based on curation?

تم إضافة السؤال من قبل Salah Hamed , Web Video Producer , Android basha
تاريخ النشر: 2013/11/19
Khan Sayyad
من قبل Khan Sayyad , Assistant DRR Officer , Islamic Relief Pakistan

Assuming the baseline content you want members to curate is in place, I believe a unique but streamlined ratings & reviews engine ,one that begs to be used by newcomers -- makes for a good start. To more customized to your community.