ماذا ستفعل أيها الأستاذ إذا اكتشفت علاقة غراميّة بين تلميذ وتلميذة؟ مع العلم أنّك قمت باستدعاء وليّ الأمر ولم يجدِ الأمر نفعا

تم إضافة السؤال من قبل aicha Laouar , teacher , ben mahjoub
تاريخ النشر: 2013/11/19

يا استاذة عائشة الطلاب لا يريدون التعلم إذن دعيهم يفعلوا شيء مفيد واحد على الأقل ، يحبو بعض تقلب روميو وجولييت عنترة وعبلة عبسي ولينة قصدي عدنان ولينة ... يا شيخة حبهم برص وعشرة خرس

طالما لم يتجاوب اولياء الامور ومافي حد راجع المدرسة  بحلها من عندي عشان يكون الموضوع حلال ونخرج من الحرام

اروح لمئذون الأنكحه واحدد معاه يوم للقران بينهم بالاتفاق بيني وبينه بصورة ودية طبعآ وأعمل دعوه لحضور المناسبة لأولياء الأمور وابلغ التلميذ

والتلميذة بذلك وانه انا المسؤل عنهم وحزوجهم طبعآ هما بيروحوا يبلغوا اولياء امورهم  واكون أثرة عليهم كلهم  وحيجوا اولياء الامور جري ( ممكن

كمان فاكرين حاخذ المهر) ههه

وان الموضوع جدي ولمن يحضروا  اتفاهم معاهم طبعا هذا الحل العملي ما يبغالهم الا كذا عشان يراجعوا المدرسة ايش رايك حلو الحل ههه

Ahmed  ibraheem hassn
من قبل Ahmed ibraheem hassn , مطور اندرويد تحت التمرين , عمل حر

افعل ايه واقول ايه انا مكنتش حدخل نفسى بصراحه فى الموضوع ده

فى اخصائى فى اى حاجه تانيه الناس مبقتش زى زمان

المدارس مليانه مشاكل يفضل الاختصار قدر المستطاع

ادخل لو كان الامر فيه صلة قرابه او معرفه قريبه جدا

فى حدود  كمان فى ناس بتمسح مشاكلها فى الغلابه وتعمل ابنائها بقى اشرف من الشرف

وتيجى على رأسنا

نصيحه الاختصار قدر المستطاع

ومعرفه الناس تبقى بدرجه من العموميه

والاصدقاء والمقربين مفيش داعى يكونوا كتار بيس كويسن جدا

eng_br moh
من قبل eng_br moh , فني صيانه ومبيعات , اداره المبيعات والصيانه في شركه باور للاستيراد وخدمات الكمبيوتر مصر الجديده

نقل احد التلاميذ من الفصل واستدعاء اوليا الامور لتجنب لمراقبت الابناء بالمنزل مراقبه تربويه دينيه ليست تاديبيه فحب

وعلي الاخصائي الاجتماعي تولي المشكله من البدايه

بس مفيش حد بيحب حد الزمن ده

noor mohammed
من قبل noor mohammed , معلم صف , مدرسة الشروق الخاصة

في الحقيقة حدث معي هذا الموضوع

الطفل في عمر معين لا يكون لديه الإدراك لكافي لمعنى الحب وأيضا  المراهق لا يكون هذا المفهوم قد تكون وتم إدراكه بالشكل السليم وبالتالي أفضل تصرف في هذه الحالة جمع الطرفين ومصارحتهن بأني على علم ودراية وتكوين علاقة صداقة معهم حتى يرتاحو ويصارحوني بكل شيء حتى لا تتطور هذه العلاقة بطريقة خاطئة ومع الوقت أحول هذه العلاقة لعلاقة صداقة وزمالة وتنافس في الدراسة بطريقتي الخاصة

هذا ما فعلته والنتيجة كانت سحرية وهم الآن من أكثر الطلاب تفوق في صفي