What's your own definition of creativity?

supply an example of your own creative work, less than125 word.

تم إضافة السؤال من قبل basheer basheer , Digital & social media officer , MTC Holding Group
تاريخ النشر: 2013/11/19
Muhammed Fazil Muhammed
من قبل Muhammed Fazil Muhammed , Administrative Assistant , BQMJS CONSTRUCTION COMPANY

I believe that every creativity has it own and new definition for the whole world