What Is the Relationship Between the Individual Demand Curves & the Market Demand Curve for Goods?

تم إضافة السؤال من قبل Nitin Gupta, ACA , FP&A , Rockwell Automation
تاريخ النشر: 2013/11/19
Mohammed Amin Petiwala
من قبل Mohammed Amin Petiwala , Finance and Investment Advisor , Special Economic Zone Authority Duqm

Market Demand Curve is summative representation of Individual Demand Curves.