Could you provide advice to someone moving to Dubai? What should a foreign worker at a senior management level be looking when relocating to Dubai?

تم إضافة السؤال من قبل alfredo Landaeta , Head of Logistics , Carib Brewery Limited
تاريخ النشر: 2013/11/18
Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

If a foreigner worker at a senior management level is relocating it means he/she surely have a job offer then there is no issue.  Work hard and enjoy your life.

Heba Modhish
من قبل Heba Modhish , Marketing Manager , To You Uniform

sorry , i am not in Dubai