What is Test Plan ?

تم إضافة السؤال من قبل Abdulaziz Barham , Senior Professional Services Engineer , Integrated Technology Group (ITG)
تاريخ النشر: 2013/05/23
Haris Azhar
من قبل Haris Azhar , Android and Web Development , Absoindigo Pvt Ltd

A test plan is a document detailing the objectives, target market, internal beta team, and processes for a specific beta test for a software or hardware product.