Which windows 7 freeware deployment tool is better for faster deployment of more than 50 machines simultaneously?

تم إضافة السؤال من قبل Saqib Mehmood , Technical Team Lead/Safety Supervisor , Xchange Technology Group
تاريخ النشر: 2013/11/17
Ahmed Fakhry
من قبل Ahmed Fakhry , Payment Systems Regulator , Central Bank of Egypt

you will need a Windows Server , and install Windows Deployment Services on this server , you can install OS through network