How do we export a csv file from excel to peach tree?

تم إضافة السؤال من قبل Farhad Khan , ASSISTANT ACOUNTANT , ZUHOOR OLEANDER
تاريخ النشر: 2013/05/22
Tahir Mahmood
من قبل Tahir Mahmood , Freelance Accountant , Mazdoo Accounting

In file , select import /export, select what you want to export,click export, filter as you want, click option name and direction of file, check including header, click save, name file, click ok, check yor csv file.
thanks to Allah

Farhad Khan
من قبل Farhad Khan , ASSISTANT ACOUNTANT , ZUHOOR OLEANDER

THANK YOU SIR