Q. A positive (+) reading of short fuel trim indicates:

1. SHRTFT is reducing fuel2. SHRTFT is adding fuel3. O2 sensor signal is rich condition

تم إضافة السؤال من قبل Abdulrahman Alsafadi , field operations manager , Jaguar Land Rover Mohammed Yousuf Naghi Motors
تاريخ النشر: 2013/11/14
NITHISH GEORGE NINAN
من قبل NITHISH GEORGE NINAN , CONTRACT EMPLOYEE , HCL TECHNOLOGIES

Short term fuel trim is immediate changes in fuel occuring several times per second. A positive reading shows 2. Adding fuel for a short time period (may be less than a second too).