Why Employer Prefer Old age people then Young Blood?

تم إضافة السؤال من قبل Altaf Hussain Aftab , SR. QUANTITY SURVEYOR , DAR ENGINEERING (AL-FANAR GROUP)
تاريخ النشر: 2013/11/14
Mohd abdul basith Baseer
من قبل Mohd abdul basith Baseer , Site Engineer , Tatweer Engineering Building Contracting L.L.C

The companies prefer old persons rather than young is simply becoz of experience and in civil field it matters more.