How can i install application program for HMI belong to RTU TG5700 and which software requirement?

تم إضافة السؤال من قبل mithal alhalify , Assis.Chief Engineer , Control&Operation Dept
تاريخ النشر: 2013/11/13
Sajid Ahmed
من قبل Sajid Ahmed , Automation Engineer , Mahwin Engineering

U should you OPC Server (KEP Server) in between HMI and your Device and configure address of Modbus RTU for required data.