what are the best points for being a perfect accountant ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Atef El Sayed Agiiba , Auditing Specialist , الريم للإستشارات الإدارية والمالية
تاريخ النشر: 2012/12/02
Ahmed Atef El Sayed Agiiba
من قبل Ahmed Atef El Sayed Agiiba , Auditing Specialist , الريم للإستشارات الإدارية والمالية

thank you

Abdul Rehman Malaizae
من قبل Abdul Rehman Malaizae , Senior Finance Manager , TanzTrack

"Perfect Accountant" itself the best point for being a perfect accountant.
Let me add that accounting is not perfect in its own then how its professional can be??

Ahmed Atef El Sayed Agiiba
من قبل Ahmed Atef El Sayed Agiiba , Auditing Specialist , الريم للإستشارات الإدارية والمالية

being understanding principles and standards of accounting

Maysaloon ayyad
من قبل Maysaloon ayyad , Accounting Team Leader- Payments , Azadea Group holding

being accurate and well organised keep up-to-date on new rules and regs following up on a daily basis