How can make Mosaic between two images within Erdas ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/11/13
basel saleh
من قبل basel saleh , فني هندسة , المركز الجغرافي الملكي الاردني

  we can make mosaic from PCI &SOCTSET   and not for2 images only u can make for100 images

Syed Aasif Farooqi
من قبل Syed Aasif Farooqi , Image Classifier (SIS-DP) , Department of Environment & Remote Sensing

Simply click Mosiac Image option from data prepration tool and select mosiac tool..Add images u want to mosaic an run the process n job is done,,:) :)

Mahmoud Ahmed
من قبل Mahmoud Ahmed , Hydrogeologist , Water Treatment and Production Co.

Hello Baraa!

Your name is beatiful

Please, press on this link

http://www.gis.usu.edu/~alex/WILD6750/Lab05/Lab05/Lab5_Mosaic_TourGuide.pdf

Shows How to make Mosaik By Erdas

Thanks